Välkommen till bloggen

erikVarmt välkomna ska ni vara till min blogg! Jag som ligger bakom den här sidan heter Erik och jag har sedan länge haft ett problem. Ett problem som jag vill lösa. När jag har frågor och funderingar så brukar jag googla efter svaret. Det i sin tur innebär att jag kommer att få mängder av olika alternativ som påminner mig om ämnet, men om man jämför med några år tidigare så är det betydligt svårare att hitta rätt svar idag än vad det var innan.

Jag vill att det ska vara lätt att hitta svaret. Det ska inte vara några problem med att hitta den information som du behöver, helt enkelt för att den faktiskt finns där ute. Det gäller bara att hitta den. Det är precis det som jag tänker att göra på min blogg. Att undersöka vilka ord, meningar och ämnen som det söks mest på, och därefter sammanställa de bästa resultaten. Det kommer att vara en svår och lång uppgift men när den väl är på plats så tror jag att många kommer att uppskatta det arbete som jag har gjort.

 

admin

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *