Om min blogg

Det är inte alla gånger lätt att hitta det du letar efter. Oavsett om det är så att du ska göra rent toaletten eller fylla i deklarationen så finns det en sak som förenar dem båda när du har frågor och funderingar på hur du ska göra något. Du googlar din fråga och försöker hitta svaret på ditt problem. Du är heller inte ensam om att göra det. Det är extremt många människor idag som använder sig av Googles sökfunktion när de har frågor, problem eller funderingar.

Det går knappast att förminska effekten som Google har. Det är ett väldigt bra verktyg, men samtidigt en enkelriktad källa som styrs av ett och samma företag. Visserligen är innehållet på sidan organiskt, vilket betyder att sökträffarna du faktiskt får på Google är skapade av människor där information finns för informationens syfte, inte i marknadsföringssyfte. Det är visserligen en bild som håller på att förändras, med mer inslag av sponsrat innehåll, och det finns en anledning till det. Vi fortsätter att söka, och gör det mer och mer för varje dag som går.

Utvecklingen har gjort att det blir allt svårare att få tag på ett konkret svar på din fråga. Det blir allt svårare att hitta det organiska, det som skapats av kunniga, intresserade människor, sådant som faktiskt hjälper. Därför behövs det någon som kan sålla bland dessa, och visa var det bästa innehållet finns. Googlat.com är sidan som kommer att hjälpa dig hitta de sidor som håller inom ämnen som googlas ofta.